Kangin (Super Junior)

kangin.png

Profil

  • Sceniczne imię: Kang In (강인)
  • Prawdziwe imię: Kim Young Oon (김영운)
  • Data urodzenia: 17 stycznia 1985
  • Miejsce urodzenia: Seul Korea Południowa
  • Grupa krwi: O
  • Wzrost: 180cm
  • Waga: 70 kg
  • Pozycja w zespole: wokal
  • Hobby: śpiewanie, oglądanie filmów, pływanie

Dyskografia

Single

  • [2016] ‚Don’t Cry Man’ (Kangin & Kim Jang Hoon)

OST

  • [2015] ‚Please Call My Name’ – The Cat Funeral OST
  • [2015] ‚Memories’ – D-Day OST

Filmografia

Filmy

  • [2007] Attack on the Pin-Up Boys
  • [2008] Hello Schoolgirl
  • [2011] Alpha and Omega

Dramy

  • [2009] Queen of Housewives (gościnnie)
  • [2008] Single Dad in Love
  • [2010] Dr. Champ
  • [2010] All My Love (gościnnie)

Telewizja

  • [2005] M COUNTDOWN
  • [2007] Show! Music Core
  • [2007] Sunday’s Dong-An Club
  • [2007] Nothing is Impossible
  • [2008] Unbelievable Outing Season 3
  • [2008] Idol Army
  • [2008] To Be Kang-In And Heechul
  • [2008] Class-Up
  • [2008] BAND OF BROTHERS
  • [2008] We Got Married
  • [2009] Gameshow Amazing Showdown
  • [2009] Super Junior’s Miracle

Teatr

  • [2008] Xanadu

Teledyski w których wystąpił

  • [2007] Magolpy – Bi Haeng So Nyeo

Radio

  • [2006] Melon Reckless
  • [2007] Good Friend

Ciekawostki

  • Jego idealna dziewczyna powinna mieć ładne stopy. Musi mieć zgrabne kostki i drugi palec, który nie jest dłuższy od pierwszego
  • Dodatkowo powinna to być bogata, śliczna dziewczyna z długimi nogami. Lubi dziewczyny, które są naturalnie piękne
  • Oryginalnie brał udział w przesłuchaniu, bo chciał zostać aktorem
  • Kiedy był mały marzył o zostaniu generałem wojennym
  • Jego ulubiona fraza po angielsku to „You’re so beautiful”
  • Wszyscy członkowie zespołu zgodnie stwierdzili, że Kangin jest najmniej zaufaną osobą. Mógłby wygadać ich sekrety mediom
  • Jest najsilniejszy i wszyscy się go boją
  • Chciałby być częścią Super Junior do końca życia
  • Będzie zły, jeśli Shindong straci trochę na wadze, bo wtedy będzie musiał się przyglądać własnej tuszy
  • Wydaje się twardy, ale ma dobre serce
  • Lubi płacić za swoją dziewczynę i nienawidzi, gdy ona mu coś funduje. Twierdzi, że prawdziwy facet powinien płacić za wszystko
  • Jest blisko z Tablo z EP
  • Z SNSD jest blisko z Taeyeon od kiedy mieli wspólną audycje radiową
  • Nie ma rodzeństwa
  • Kangin nie mieszka w dormie z innymi
  • Jego grupa krwi to 0
  • Jest dumny z bycia członkiem SuJu
  • Heechul twierdzi, że Kangin jest podobny do Hongkiego z FT Island
  • Według niego samego, jest najprzystojniejszym mężczyzną w Korei
  • Uwielbia dzieci, nawet jeśli w jednym z programów stwierdził, że ich nie lubi
  • Odbył już służbę wojskową, którą skończył w kwietniu 2012 roku
  • Był pierwszym członkiem SuJu, który poszedł do wojska
  • Bardzo lubił zdejmować Eunhyukowi spodnie podczas kręcenia EOHB
  • Kiedy był w liceum, poszły o nim ploty dot. jego rzekomej odmiennej orientacji. Przez to dziewczyny dziwnie się na niego patrzyły i trzymały z daleka
  • W 2009 był zamieszany w dwa skandale. Pierwszy dotyczył bójki przed barem (ale uznano to za akt obrony własnej), a drugi prowadzenia samochodu pod wpływem alkoholu
  • Jest bardzo gadatliwy
  • Jego pseudonim ma pasować do jego osobowości (Kangin oznacza silną życzliwość, osobę twardą, ale z dobrym sercem)
  • Podkładał głos pod Alvina (Alvin i Wiewiórki) w koreańskiej wersji filmu
  • Ma na plecach tatuaż z napisem Actions are more prection than words (gdzie powinno być napisane precious…)
  • Jego fani nieoficjalnie nazywają się Camomile
Reklamy

Dodaj komentarz ^^

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj / Zmień )

Facebook photo

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj / Zmień )

Google+ photo

Komentujesz korzystając z konta Google+. Wyloguj / Zmień )

Connecting to %s