Kim Kibum

super-juniors-kim-kibum-leaves-sm-entertainment.jpg

Profil

  • Sceniczne imię: Kibum (기범)
  • Prawdziwe imię: Kim Ki Bum (김기범)
  • Data urodzenia: 21 sierpnia 1987
  • Miejsce urodzenia: Seul Korea Południowa
  • Grupa krwi: A
  • Wzrost: 178cm
  • Waga: 58 kg
  • Pozycja w zespole: Raper prowadzący oraz wokalista
  • Hobby:śpiewanie

Filmografia

Dramy

  • [2004] April Kiss
  • [2005] Sharp 2
  • [2005] Marrying a Millionaire
  • [2006] Snow Flower
  • [2006] Rainbow Romance
  • [2008] Happy Events at Chunja’s
  •  [2011] Tree with Deep Roots
  • [2012] I Love Lee Tae Ri
  • [2013] Tian Long Ba Bu

Filmy

  • [2007] Attack on the Pin-Up Boys
  • [2009] Jumunjin

Ciekawostki

  • Najbardziej lubi w sobie swój uśmiech
  • Najcenniejsza dla niego jest: rodzina
  • Jego ulubionym kolorem jest biały
  • Jego pasja jest aktorstwo
  • Jest chrześcijaninem
  • Zna bardzo dobrze język angielski
  • Jego specjalnością jest rap w języku Angielskim
  • Jego fani nazywają się Snowers
  • Od 2009 roku, nie brał czynnego udziału w życiu zespołu
  • W sierpniu 2015 roku, oficjalnie przestał być członkiem Super Junior
Reklamy

Dodaj komentarz ^^

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie na Facebooku

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie na Google+

Komentujesz korzystając z konta Google+. Wyloguj / Zmień )

Connecting to %s