Se Jeong (I.O.I / Gugudan)

gx9_se_jeong_zpsgam0o4dd

Profil

Prawdziwe imię: Kim SeJeong 
Imię sceniczne:
Sejeong

Data urodzenia: 28.08.1996
Grupa krwi: AB
Wzrost: 164 cm
Rola w zespole: Wokal
Zespół: Gugudan

Dyskografia:

Single:

  • Flower Way (2016)

OST:

  • If Only” (만에 하나) – The Legend of the Blue Sea OST (2017)

Filmografia:

Dramy:

  • [2016] The Sound of Your Heart (gościnnie)

Programy:

  • [SBS] K-pop Star 2 (2012-2013)
  • [Mnet] Produce 101 (2016)
  • [Mnet] Standby I.O.I (2016)
  • [KBS2] Talents for Sale (2016)
  • [KBS2] Boom Shakalaka (2016)
  • [KBS2] Immortal Songs 2 (ep. 282 /2016)
  • [MBC] King of Mask Singer (ep. 95 /2017)
  • [SBS] Law of the Jungle in Sumatra (2017)
  • [OnStyle] Get It Beauty (2017)
  • [SBS] Flower Crew (ep. 17-18 /2017)
  • [KBS] Battle Trip (ep. 40 /3017)
  • [MBC] My Little Television (ep. 92-92 /2017)

 

Ciekawostki

  • Zajęła 2 miejsce w ‚Produce101’
  • Należy do Jellyfish Ent.
  • W  2012 roku brała udział w Kpop Star 2.
  • Trenowała 1 rok i 11 miesięcy.
  • Specjalizuje się w balladach.
  • Bardzo dużo schudła, w jednym z programów podała swój rozmiar, który wynosi nasz XXS.
  • Hobby: Malowanie, Oglądanie filmów kilka razy
Advertisements

Dodaj komentarz ^^

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Log Out / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Log Out / Zmień )

Facebook photo

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Log Out / Zmień )

Google+ photo

Komentujesz korzystając z konta Google+. Log Out / Zmień )

Connecting to %s