Somi (I.O.I)

ioi_1461280147_7.jpg

Profil

Prawdziwe imię: Jeon SoMi/ Ennik Somi Douma
Imię sceniczne: Somi
Data urodzenia: 09.03.2001
Grupa krwi: 0
Wzrost: 168 cm
Rola w zespole: Maknae, wokal, rap
Zespół: —

Filmografia

Filmy

  • [2014] Gukje Market

Programy TV

  • [2013] Let’s Go! Dream Team II
  • [2015] SIXTEEN
  • [2016] Produce 101

Teledyski

  • [2014] GOT7 – Haji Hajima

Ciekawostki

  • Zajęła 1 miejsce
  • Trenowała dwa lata zanim pojawiła się w ‚Produce101’,
  • Należy do JYP
  • Brała udział w programie Sixteen.
  • Jest blisko z członkiniami TWICE
  • Przyjaźni się z Chaeyeon (TWICE)
  • Urodziła się w Kanadzie
  • Jest w połowie koreanką w połowie kanadyjką/holenderką.
  • Wystąpiła w teledysku „Stop, Stop It” GOT7.
  • Specjalność: taekwondo (ma czarny pas), gotowanie
  • Ma młodszą siostrę.
  • Jej ojciec, który pochodzi z Holandii, pojawił się w dramie „Descendants of the sun”
  • Posiada naturalnie jasne włosy.

Dodaj komentarz ^^

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Log Out / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Log Out / Zmień )

Facebook photo

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Log Out / Zmień )

Google+ photo

Komentujesz korzystając z konta Google+. Log Out / Zmień )

Connecting to %s