Super Junior K.R.Y

image443.jpg

Super Junior K.R.Y – pierwszy oficjalny sub-unit zespołu Super Junior. W jego skład wchodzą główni wokaliści zespołu, czyli Yesung, Ryeowook i Kyuhyun. Zadebiutowali 5 listopada 2006 roku z piosenką ‚The One I Love‚. Grupa specjalizuje się głównie w balladach. Nazwa unitu pochodzi od pierwszych liter członków: Kyuhyun. Ryeowook. Yesung.

Członkowie

Dyskografia

OST

  • [2006]  The One I Love – Hyena OST
  • [2006] The Night Chicago Died – Hyena OST
  • [2006] Snow Flower
  • [2007] Just You – Billie Jean, Look At Me
  • [2009] Partner
  • [2011] Fly
  • [2012] Yoon Il Sang 21st Anniversary ‚I’m 21′ Part 2
  • [2012] SKY – To The Beautiful  You
  • [2012] Loving You – Ms Panda and Mr Hedgehog

Single (Jap)

  • [2013] Promise You
  • [2015] Join Hands

Trasy koncertowe i koncerty

Asia Tour

  • [2010-2011] Super Junior-K.R.Y. The 1st Concert
  • [2015] Super Junior-K.R.Y. Asia Tour ~Phonograph~

Japan Tour

  • [2012-2013] Super Junior-K.R.Y. Special Winter Concert
  • [2015] Super Junior-K.R.Y. Japan Tour: Phonograph
Advertisements

One comment on “Super Junior K.R.Y

Dodaj komentarz ^^

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Log Out / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Log Out / Zmień )

Facebook photo

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Log Out / Zmień )

Google+ photo

Komentujesz korzystając z konta Google+. Log Out / Zmień )

Connecting to %s